Skip links

İngilizce Öğrenmek Neden Önemli?

İngilizce öğrenmek kimileri için çok zorlu uğraşlar gerektiren bir eylem gibi görünse de kimileri içinse beş altı ay gibi kısa sürede öğrenilebilen bir yabancı dildir. 

İngilizce öğrenmek herkesin hayatına kolaylık getireceği gibi, öğrenmemek de birtakım zorluklar doğurabiliyor. Meslek hayatına atılan öğrencilerin %70’i İngilizce bilmediği için istedikleri yerde çalışma fırsatı kaçırabiliyor. Üstelik hızla gelişen teknoloji dünyasında artık İngilizce bile tek başına yeterli olmayabiliyor. İşe alımlarda İngilizce bilmenin yanında, onu anadili gibi kullanma becerileri de devreye giriyor. Hal böyle olunca da birçok kişi okulu bitirmelerine rağmen bu sebepten mağdur olabiliyor.

Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları olarak bizim amacımız bu mağduriyeti en aza indirmek ve hatta yok etmek. Kurumumuz, dil öğrenmek isteyen herkes için birçok avantaj ve fırsat sunmaktadır. En önemli hedeflerimizden birisi ise İngilizce öğrenmek isteyen herkese İngilizceyi sadece öğretmekle kalmayıp, anadili gibi hissederek cümle kurmanızı, iş hayatında ya da sosyal hayatta rahatlıkla iletişim sağlamanızı, iş başvurularında ya da çalıştığınız kurumlarda istenilen İngilizce seviyesine ulaşmanızı sağlamaktır.

Aldığınız İngilizce kursunu tamamladıktan sonra bile onu ücretsiz olarak geliştirmeniz için sizlere sınırsız telafi avantajı sunuyoruz. Her derste, her kursta veya her eğitimde olduğu gibi derslere devamlılık göstermek, yabancı dil öğrenirken size çok fayda sağlar. Ancak katılamadığınız dersleriniz olduğunda da sizi bırakmıyoruz ve dersi telafi edebilmeniz için kurumumuzla beraber belirlediğiniz günlerde birebir dersler veriyoruz. Böylece hiçbir dersi kaçırmadığınızdan, verdiğiniz emeğin karşılığını aldığınızdan emin oluyoruz. Türkiye’de böyle bir avantaja sahip olan tek dil okulu olan kurumumuz bizden aldığınız hiçbir eğitimden pişman olmamanız ve hatta memnun olmanız için sürekli kendini geliştirmekte. Bu yüzden İzmir İngilizce kursu programlarımıza kayıt yaptıracak tüm öğrencilerimiz için öncelikle onların istek ve ihtiyaçlarını tespit etmekte ve ona göre bir eğitim hakkı tanımaktayız.

Leave a comment

×
Hızlı Bilgi Al
Sizi Arayalım!
Sohbete Başla